fbpx
Üles

Ma ei ole kindel , kas ma tahan ikka küünetehnik olla?!

Oled kuulnud ennast mõtlemas allolevaid mõtteid?

Tahaks pangast laenu, tahaks täiesti oma kodu…

Teinekord tundub, et peaks täitsa ametit vahetama, et saada korralikku kuupalka. Samas küünetehnikuamet meeldib.. Täiega meeldib.

Huvitav, mis hinnad ma võiks teha, liiga kõrget hinda ka ei taha nagu panna. Peaks ikka soodsamalt tegema, siis ehk tuleb rohkem kliente ka, küll ma siis pärast tõstan neid hindasid, kui päris klientuur on taga..

Paar aastat hiljem.. Ma ei tea.. kuidas ma ikka tõstan neid hindasid?! Kliendid on ka harjunud juba, kõik kiidavad mu teenuse- ja hinnataset. Ma ei julge veel tõsta, vaatab, äkki mõne kuu pärast…

Samas tunned, et kliendivoog on ka nagu kunas kunagi. Iial ei saa kindel olla, kas homne tööpäev ikka tuleb täis ja jälle kuuled ennast mõtlemas, kas see töö ikka on minu jaoks…

Kliente oleks vaja, midagi nagu liiguks ka, aga tegelikult oleks rohkem vaja..

Ma tean, ma tean..

kõik räägivad, et sotsiaalmeedias tuleks tegus olla, aga ma ei tea.. Ma ei taha postitada ja mida ma sinna üldse postitan. Pärast keegi kommenteerib ja halvustab mu tööd.. Ma ei tea..ma ei taha.. Ma ei oska normaalseid piltegi teha.

Nad räägivad, et koolita ennast, aga nagu.. mille eest. Kas te mu hindasid olete näinud, hea kui ma rendi saan makstud ja toidu lauale?!

Ma ei ole siiamaani aru saanud, kuidas see OÜ või FIE toimib. Ma vahepeal mõtlen hirmuga, et keegi saab teada, et ma tegelikult töötan üldse mustalt. Ma lihtsalt ei julge seda sammu teha..

Ma mõnikord tunnen, et kliendid elavad mul lihtsalt seljas. On täiesti okei nende meelest kirjutada öösel kell 03 ja siis pahandada, miks ma kohe ei vasta. Või pühapäeval?!?

Tahaks puhkust võtta.. seekord mõtlesin, et olen tugev ja teen lihtsalt 2 nädalat vabaks, aga siis oli kellelgi ikkagi küüne parandust vaja ja ta ei jätnud mulle muud võimalust, kui tööle tulla. Samas rahad olid ka otsas, ma siis juba tegin 2 pikka tööpäeva, sest arved on ka vaja maksta.

Tahaks pere luua ja korralikku emapalka, aga riigi silmis OÜ palk on täiesti mõttetu.. Ma ei teagi.. ma pean ikka ameti maha panema.. kuigi mulle meeldib. Täiega meeldib!

AGA mis oleks, kui..

Sa saad lõpuks päris puhkust ja ka väljateenitud puhkuserahasid.

Sa saad turvalist igakuist kuupalka, vaatamata Su kliendivoole.

Sotsiaalmeedia turundus tehakse Sinu eest.

Kliendid otsitakse Sinu eest.

Sa oleksid panga ja riigi mõistes “normaalne” inimene.

Õiglane hinnakiri luuakse Sinu eest ning Sa võid alati näpuga näidata ettevõtte peale, kui hinda tõstetakse.

Koolitused on juba Sinu palganumbri sees.

Administraator ja broneeringusüsteem võtavad kogu tule enda peale kliendiga suhtlemisel.

Sul on maksud päriselt(!) makstud. Sa töötad läbipaistvas ettevõttes ning ka kliendid hindavad seda. See tähendab, et ka raamatupidamine on korras.

Sul on soe töökoht ning ka kvaliteetsete toodete eest vastutatakse.

KÕIK on organiseeritud.

Kujutad ette sellist elu?

Väga lahe! Töölepinguga küünetehnikuna on see kõik Sinu jaoks võimalik. Kandideeri tööle, aga ole valmis nägema suurt pilti ja mõistma, et töölepinguga Sa palkad omale kogu meeskonna, et Sina saaksid tulla tööle kaks kätt taskus. Töö juurest lahkudes tõmmata ukse enda järelt kinni ning keskenduda oma perele ja mis kõige tähtsam oma vabale ajale..

AINULT TALLINNAS

Reset Password